Loading...
Menu

Pre-Engineering Weekends στο Κολλέγιο Ανατόλια

 

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το πρόγραμμα Pre-Engineering Weekends πραγματοποιείται και φέτος στο Κολλέγιο Ανατόλια για δύο Σαββατοκύριακα: 8, 9 & 15, 16 Φεβρουαρίου 2014 (4-8 μ.μ. το Σάββατο, 12-4 μ.μ. την Κυριακή).

Το πρόγραμμα  του Κέντρου Εκπαίδευσης STEM (Science, Technology, Engineering, Math) του Κολλεγίου Ανατόλια αναγνωρίστηκε το 2013 ως μία από τις καλύτερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον κόσμο και περιλήφθηκε στο βιβλίο Innovations 2014, το οποίο θα εκδοθεί στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2014.

Το Pre-Engineering προσφέρει την ευκαιρία σε μαθητές Β’, Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι στοχεύουν σε σπουδές στις Θετικές Επιστήμες, να έρθουν σε επαφή με το Engineering προτού το σπουδάσουν και να συμμετάσχουν σε εξαιρετικά projects τα οποία εστιάζουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης.

Στο πρόγραμμα αυτό, όπως και σε όλα τα προγράμματα του STEM, προσφέρονται υψηλής ποιότητας γνώσεις με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο κτίριο Γερούσης, πληροφορίες, τηλ. 2310 398 289.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead